sigrid

Nuchter, conceptueel, jong en duurzaam. Visueel design en illustratie voor merken, publicaties en particulier.

Tijdens mijn opleiding aan de Willem de Kooning Academy heb ik lessen gevolgd in zeefdrukken. Dit is iets wat ik nog steeds graag doe. 

Tijdens mijn opleiding aan de Willem de Kooning Academy heb ik lessen gevolgd in zeefdrukken. Dit is iets wat ik nog steeds graag doe. 

 

sigrid bliekendaal

Met twee diploma's in grafisch ontwerpen, een propedeuse in advertising en een minor in branding op zak, kun je bij mij terecht voor jouw corporate identity, boeken, magazines, websites en meer on- en offline middelen. Eigenlijk alles van print tot digitaal ontwerp. Dat doe ik soms alleen. Maar vaak werk ik samen met andere creatieven zoals fotografen, webontwikkelaars en tekstschrijvers. 
 

werkwijze

Alles wat ik ontwerp heeft een sterk concept als solide basis. Dit concept is gebaseerd op de vraag en het te bereiken doel van de opdrachtgever. Ik kijk naar de mogelijkheden en of de wensen van de opdrachtgever daarop aansluiten. 

Vanuit het concept zoek ik de beste manier en de juiste vorm om de inhoud zo doeltreffend mogelijk naar buiten te brengen. Van het juiste font tot papier met de beste structuur. Tot in detail maak ik de uitwerking kloppend. Zo ontstaat er esthetisch verantwoord werk met een helder verhaal.

Weten waar ik mijn kennis heb opgedaan? Kijk dan op mijn LinkedIn pagina.