Sigrid-shoot-8652.jpg

blog

Hoera!

 

Hoera, ik ben jarig!

En om dat te vieren doe ik één blog helemaal over mij. Eigenlijk houd ik niet zo van mijzelf op de voorgrond zetten, maar wie een blog schrijft moet zich toch een beetje kenbaar maken. Dus eenmalig een stukje over mijzelf. Hebben we dat ook weer gehad:

Sigrid-shoot-7970.jpg


Hi, dit ben ik

Ik ben Sigrid (ik gok dat jullie dat wel wisten) een over het algemeen vrolijke bijna 30er. Samen met mijn vriend en konijn woon ik in Rotterdam. Ik ben opgegroeid in Woerdense Verlaat met rust en mooie natuur wat ik nog wel eens mis. Wat ik niet mis is het 10 km fietsen om openbaar vervoer te bereiken. De sportgenen zijn namelijk allemaal naar mijn zus gegaan en bij mij was er dus niet zo veel meer over. Af en toe doe ik wel een poging tot sportiviteit en ren ik, in sportkleding natuurlijk, naar de supermarkt om een flesje wijn te halen. Wijn is iets waar ik erg van kan genieten en koffie ook. 

Ik hou van groen om me heen maar heb helaas een talent om zelfs cactussen dood te laten gaan waardoor het assortiment plantjes regelmatig wisselt. Een aantal plantjes die op de foto’s te zien zijn, zijn inmiddels dan ook al in compost veranderd. In mijn vrije tijd hou ik nu een boekje bij waarin ik de plantjes illustreer die ik heb met daarbij een gebruiksaanwijzing. Tot nu toe heeft het nog niet echt geholpen, maar ik blijf het proberen. 

Sigrid-shoot-8738.jpg

Vroeger speelde ik, tot ergernis van mijn omgeving, viool. Toen ik erachter kwam dat het op de middelbare school niet stoer was om viool te spelen ben ik gestopt. Na de middelbare school heb ik aan het Grafisch Lyceum Utrecht gestudeerd voor vormgeving en vervolgens aan de Willem de Kooning Academie voor advertising en grafisch ontwerpen. 

Na ongeveer vijf jaar (inclusief stage en freelance) met plezier bij dailymilk gewerkt te hebben, heb ik de keuze gemaakt voor mezelf te beginnen. Ik richt me voornamelijk op boekontwerp en branding maar pak daarnaast ook graag andere projecten op voor wat afwisseling. Op mijn site kun je een aantal projecten vinden waaraan ik heb gewerkt en zie je dus meer van wat ik zoal doe en op Instagram wil ik ook nog weleens wat projecten delen die niet op mijn website te vinden zijn. 


Nice to meet you

Dat lijkt me wel weer even genoeg over mij. Het liefst leer ik jullie ook allemaal kennen. Ik ben super benieuwd wie mijn blog gaat volgen en ook wat jullie ervan vinden. Ik sta altijd open voor feedback, vragen en verzoekjes via info@sigridbliekendaal.nl

Liefs,
Sigrid

 
sigrid bliekendaal